Русија

Кадиров: Маске су пале, скоро све европске земље су присталице сатанизма

Да ли задирете у свето због специјалне операције у Украјини? Одавно сам овај рат назвао светим за муслимане, али сада више нема сумње у то, написао је чеченски лидер реагујући на ново паљење Курана
Кадиров: Маске су пале, скоро све европске земље су присталице сатанизмаwww.globallookpress.com © © Komsomolskaya Pravda

Чеченски лидер Рамзан Кадиров оценио је да у Европи расте иста фашистичка пошаст каква је била у прошлом веку прикривена као слобода говора, реагујући на ново паљење Курана у Данској.

"Маске су пале. Сада нема сумње да су скоро све европске земље присталице сатанизма", написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Он је додао да су сатанизам и нацизам у овим земљама прикривене слободом говора као што се Адолф Хитлер крио иза неговања чисте расе.

Каже да се за паљење свете књиге муслимана пре десетак година веровало да се ради о изолованим случајевима, док је сада, како је истакао, то постало толико често и систематично да нема сумње да Европа намерно распирује верску мржњу таквим провокацијама како би натерала муслимане да бране Свето писмо и затим их оптужила за злочин.

"А најзанимљивије је да их не могу увредити никакве одмазде. Назвати их не-мушкарцима? Они то само поздрављају. Спалити заставу земље? Већ су је спалили, за своју заставу не маре. Оскрнавити им нешто свето? Али шта је свето за њих?", пише Кадиров.

Руководство земаља у којима се дешавају овакве ствари негира нападе на верска осећања људи, наводи чеченски лидер, а полиција их обезбеђује, што значи да за све имају дозволу тих органа.

"Сваки пут када карикатурама и спаљивањем Курана вређате нашу веру, само смо све више уверени да НАТО мора бити разбијен свим средствима. Европа је НАТО. А сада су НАТО пси разбацани дуж целе линије фронта у Украјини, где их сламамо. Да ли задирете у свето због специјалне операције у Украјини? Одавно сам овај рат назвао светим за муслимане, али сада више нема сумње. Маске су скинуте", закључио је Кадиров.

 

image