Магазин

Јутјубер 69 дана заредом ишао у седиште Твитера само да би добио загрљај од Илона Маска

Као део видео пројекта који је трајао више од годину дана, јутјубер ''Фидиас'' је желео да загрли што више познатих личности. Главни изазов му је био да дође до технолошког предузетника Илона Маска, али стрпљење се исплатило.
Јутјубер 69 дана заредом ишао у седиште Твитера само да би добио загрљај од Илона Маска© Youtube Screenshot/Fidias

Фидиас је себи задао листу од 100 познатих личности које је желео да загрли и од сваког сусрета направи Јутјуб видео, који је коначно завршен пре неколико дана. Почео је да га снима пре више од годину дана. Када је загрлио 99 познатих личности и инфлуенсера, на Твитеру је објавио да жели да број заокружи грљењем Илона Маска, јер је њехов велики љубитељ.

Било је више негативних онлајн одговора на овај захтев, чак и од Маскове мајке, која је сматрала да је ова жеља злонамерна. Многи су га критиковали, сматрајући да је прелазио границу. Ипак, Фидиас је тврдио да је само велики обожавалац овог предузетника и да жели да га упозна и заврши свој видео.

Након месеци чекања, онлајн молби и чак камповања испред пословне зграде ''Твитера'' (више од два месеца), остварио је свој циљ захваљујући групи деце. Маск се сусрео са групом малих дечака на Мундијалу у Катару раније ове године који су од њега затражили да коначно загрли јутјубера. Пристао је након што су га убедили.

Фидиас је пре око недељу дана коначно поставио фотографију у загрљају са Илоном на Твитер, уз текст ''Дефинитивно живимо у симулацији. Срећан Дан загрљаја!''

Маск је одговорио емотиконом загрљаја.

Фидиас је завршио свој пројекат и поставио га на Јутјуб плтформу пре неколико дана. Његови пратиоци су исказали подршку и хвале његову упорност да издржи до краја и постигне циљ који је себи задао. Поред Маска, неке од славних личности које је загрлио су биле глумац Бена Стилер и Бил Наје, као и личност са највише пратилаца на Јутјуб платформи, ''Мистер Бист (Mr. Beast)''.

image