Спорт

Партизан игра после 84 дана, Петрић уверен: Неће бити лепог фудбала

Црно-бели гостују у Крушевцу у првом такмичарском мечу од 13. новембра прошле године
Партизан игра после 84 дана, Петрић уверен: Неће бити лепог фудбала© YouTube / screenshot / FK Partizan Beograd

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је да је задатак његове екипе да одигра такмичарску утакмицу против Напретка.

Фудбалери Партизана у недељу од 14:30 часова гостују у Крушевцу екипи Напретка у оквиру 20. кола Суперлиге Србије, у првој такмичарској утакмици од средине новембра.

"После седам недеља припрема дошао је дан да почнемо други део првенства. Оно што могу да кажем је да су играчи сигурно спремнији него што су били у финишу јесени. За почетак имамо захтевну утакмицу, Напредак има све предуслове да пружи добру игру: екипу која је остала на окупу и која се појачала, доброг тренера, знају да играју ове утакмице и да се понашају у складу са ситуацијом у којој се налазе, у доњем делу табеле", изјавио је Петрић.

Додаје да не очекује леп фудбал на предстојећој утакмици.

"Сигурно је да ће бити тежак терен за игру, што ће више одговарати њима. На нама је да одиграмо такмичарску утакмицу, јер да се не надамо, лепоте у игри неће бити. На играчима Партизана је да се прилагоде условима, јер они не могу да буду оправдање. Него да играмо такмичарски од првог до последњег минута, спремни смо за то", закључио је тренер црно-белих Гордан Петрић.

Standings provided by Sofascore

image