Спорт

Милојевић после Звездиног ремија: Неке ствари нам се упорно понављају

Војводина је на стадиону "Рајко Митић" зауставила црвено-беле, а тренер Милош Милојевић због тога није био срећан
Милојевић после Звездиног ремија: Неке ствари нам се упорно понављају© Tanjug/Jadranka Ilić

Фудбалери Црвене звезде нису успели да упишу победу у првој такмичарској утакмици након скоро три месеца, пошто су ремизирали против Војводине 1:1 на старту другог дела сезоне Суперлиге Србије.

"Неке ствари се понављају, стално причамо о томе и то играчима уђе у главу и постане ментални проблем. Радимо на тренингу и покушавамо да исправимо, јер другог лека нема", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић након кикса његовог тима.

"Свакако је била емотивна утакмица (одата почаст Синиши Михајловићу, прим. аут), али и растрзана утакмица, прва пролећна. Жао ми је навијача и жао ми је што нисмо постигли више голова. Имам осећај да стално остајемо дужни навијачима, јер нас редовно подржавају и надам се да ћемо то променити", изјавио је Милојевић.

Он је истакао да се нада бољем већ наредне недеље против Вождовца.

"Биће сасвим другачија од ове, вештачка трава, а на нама је да се спремимо што боље и вратимо "брејк" који смо испустили вечерас", поручио је Милојевић. Звезда сада има 11 бодова више од Партизана, али би црно-бели у недељу могли да им се примакну уколико савладају Напредак.

image