Спорт

Рикардо: Наши навијачи дају нам крила, имамо шансу да испишемо историју

Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да поштује екипу Шерифа, али верује у пролаз црно-белих у осмину финала Лиге конференција.

Партизан је у четвртак победио у гостима екипу Шерифа 1:0 у првом мечу шеснаестине финала Лиге конференције.

Реванш меч је на програму у четвртак у 18.45 сати на стадиону у Хумској.

"Хајде да наставимо низ, али пре свега тимском игром да испоштујемо све задатке које ће нам шеф дати после видео анализе. Колико сам упознат, ово је тек трећа победа српских клубова на европским гостовањима у пролећном делу од 1992. године и сва три пута то је био Партизан", изјавио је Рикардо.

"Поштујемо противника, биће тешка утакмица, али се надамо да ће наши навијачи доћи на стадион да још једном заједно испишемо историју. Потребни сте нам, ваша енергија наша су крила", рекао је Гомеш, преноси званични сајт Партизана.

Нападач са Зеленортских острва био је стрелац два гола у победи црно-белих у Суботици против Спартака у 22. колу Суперлиге Србије.

"Наравно да бројке пријају, оне су мотив за сваког нападача, али је највећи мотив ипак победа мог тима. Није увек лако, десе се осцилације, али нашу жељу, веру и љубав према клубу нико не сме и не може да оспори. Како је шеф Гордан Петрић после утакмице рекао, а ја ћу ублажити - нисмо се предали, за оне који су помислили да јесмо", истакао је нападач Партизана.

image