Спорт

Милојевић: Нови Пазар зна да нам зада муке, али желимо голове и добру игру на рођендан

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да очекује добру игру и голове своје екипе на утакмици са Новим Пазаром
Милојевић: Нови Пазар зна да нам зада муке, али желимо голове и добру игру на рођендан© ATA Images

Фудбалери Црвене звезде дочекаће у недељу екипу Новог Пазара у 26. колу Суперлиге.

Црвено-бели су саопштили да ће улаз на стадион "Рајко Митић" бити бесплатан, јер тим из Љутице Богдана слави 78. рођендан.

"Не очекујем да буде слично као кад смо играли у Новом Пазару, јер су другачије околности, али је свакако то ривал који нам је задао доста мука. Мислим да смо и на том мечу били доминантни, али нисмо искористили добре прилике у првом полувремену и зна се да је Нови Пазар неугодан на домаћем терену, те да буде веома тешко када постигну гол. Сва срећа, показали смо карактер и у надокнади дошли до победе. Желимо да ефектније и раније решавамо утакмице, али и то су слатки тријумфи", изјавио је Милојевић.

Осврнуо се тренер црвено-белих на стање на табели, као и на игру противника.

"С једне стране нам је тешко због бодовне разлике на табели, али с друге није. Треба да буде једноставније у смислу тога да можемо да се опустимо, да не постоји стрес, већ да играмо квалитетнији фудбал и да ноге буду лакше. На нама је да у сваки меч уђемо максимално, до краја сезоне."

"Што се тиче Новог Пазара, Мајдевац зависи од добрих лопти саиграча из везног реда, центаршутева, храни се тиме. Нови Пазар је агресиван, има добру контру, морамо да зауставимо то и будемо паметни. Не мислим да ће окршај Борјан-Кљајић да буде кључан, али ће свако од њих гледати да уради најбоље за свој тим. Надам се доброј игри и да она буде награђена головима, у смислу ефикасности. Желим да уживамо у фудбалу, да имамо мотив за сваку лопту и одбрану, тако да очекујем и надам се добром резултату", закључио је Милојевић.

image