Спорт

Суперлига: Звезда слави рођендан против Пазара, Партизан на испиту у Лучанима

У недељу су на програму четири утакмице домаћег фудбалског шампионата
Суперлига: Звезда слави рођендан против Пазара, Партизан на испиту у Лучанима© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Четири утакмице Суперлиге Србије на програму су у недељу, а на терену ће се наћи и два највећа српска клуба.

Црвена звезда своју фантастичну серију резултата у домаћем шампионату жели да настави против Новог Пазара, док ће Партизан гостовати у Лучанима.

Први мечеви дана на програму су од 14.00 часова. Раднички у Нишу дочекује Вождовац, док ће Радник у Сурдулици играти против ивањичког Јавора. А онда од 16.00, на терен ће шампион Србије.

Звезда на стадиону "Рајко Митић" дочекује Нови Пазар и покушаће да већ стигне до 23. победе у првенству, у 26. утакмици. Екипа Милоша Милојевића је још увек непоражена у првенству ове сезоне, а на овом сусрету ће обележити и 78. рођендан клуба.

Последњи меч дана од 18.15 часова играће Младост из Лучана и Партизан. Црно-бели су у катастрофалној серији резултата, имају само једну победу у последњих пет кола и чак 18 бодова заостатка за Звездом.

Но, оно што би екипу Игора Дуљаја још више требало да брине је чињеница да им Чукарички и ТСЦ опасно "дишу за вратом" и да би победа против Младости морала да буде императив, како би се учврстили на другој позицији на табели.

image