Спорт

Сузе Србина у Лиги шампиона - погодио пречку у 96. минуту, а могао да буде херој

Грујић баш није имао среће у финишу двомеча осмине финала
Сузе Србина у Лиги шампиона - погодио пречку у 96. минуту, а могао да буде херој© YouTube/screenshot/Arena Sport TV

Кад неће, онда неће! Фудбалери Интера жестоко су се провукли и пласирали у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је право чудо како их екипа Порта није савладала у реванш мечу осмине финала.

Након победе 1:0 у првом мечу, други сусрет окончан је без голова, а фудбалери Порта имали су серију стопостотних шанси у надокнади времена, једну од којих је имао и репрезентативац Србије Марко Грујић.

Заправо, цела гунгула почела је центаршутом са десне стране, а после добацивања главом једног играча Порта, лопта је стигла до Мехдија Таремија. Иранац је био сам испред гола, али је са седам метара погодио стативу гола Андреа Онане.

Интер је некако сачувао главу, али ту није био крај. Уследио је центаршут са леве стране, Грујић је одлично скочио и шутирао на гол, али лопта је погодила само пречку. Лопта је потом изашла ван терена, а Грујић је од немоћи пао на колена, па потом остао да лежи на трави у неверици.

Ухватио се за главу и када је судија свирао крај, чак и заплакао, пошто није могао да прежали шансу коју је имао да постане јунак Порта и макар одведе двомеч у продужетке.

image