Свет

Асад: Зеленски је кловн, а његова појава личи на комедију

Добро је понекада и у политици имати комичара како би нас некада насмејао, оценио је Асад, иронично коментаришући појаву украјинског председника и његове политичке способности
Асад: Зеленски је кловн, а његова појава личи на комедијуwww.globallookpress.com © Tanjug/Vladimir Gerdo, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Председник Сирије Башар ел Асад рекао је данас да је украјински лидер Владимир Зеленски кловн, а да је његово појављивање у јавности комедија.

У интервјуу за "Соловјов лајв", сиријски председник је казао да раније није знао ништа о Зеленском и да, када је он почео да се појављује у медијима, да су на њега у Сирији гледали као на кловна.

"Његове изјаве су као комедија, што нам се заправо и свидело. Он се чак и у политици понаша као да је неки комичар. Некада су нам потребни такви кловнови, како би мало размрдали целу ситуацију и како би нас мало насмејали", изјавио је Асад. 

Председник Сирије се, подсетимо, последњих дана срео са председником Руске Федерације Владимиром Путином у Москви и том прилику још једном потврдио подршку Специјалној војној операцији.

image