Спорт

Раздор у Ефесу након пораза од Партизана - Атаман љут на играче, Ларкин на минутажу

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман истакао је након утакмице са Партизаном да је његова екипа имала превише изгубљених лопти, те рекао да је турски тим правио смешне грешке, док је један од најбољих кошаркаша Ефеса Шејн Ларкин, јавно изразио незадовољство минутажом
Раздор у Ефесу након пораза од Партизана - Атаман љут на играче, Ларкин на минутажу© Euroleague

Партизан је дошао до изузетно битне победе над актуелним шампионом Европе, чиме се црно-бели налазе пред прагом ситуације у којој ће осигурати пласман међу осам најбољих екипа Евролиге.

Ефес са друге стране, након пораза од српског тима, има веома мале шансе да се домогне Топ 8 фазе такмичења.

После пораза од Партизана, велике несугласице су настале у редовима турског тима.

Треенер Ергин Атаман истакао је да су његови играчи правили "смешне грешке".

"Пошто смо почели утакмицу добро, изгубили смо контролу утакмице јер смо правили смешне грешке. Доста изгубљених лопти. Изгубили смо баланс у другом полувремену, а наш противник је погодио неке тешке шутеве. Погодили су шутеве које ми нисмо. То је одлучило утакмицу", закључио је Атаман.

Након меча, на друштвеним мрежама огласио се Шејн Ларкин, један од најбољих кошаркаша Ефеса.

"Да ли сам тражио да играм свих 40 минута? Не. Увек причам да сам ту за тим. Ипак, фрустриран сам што сам играо само 22 минута у најважнијој утакмици сезоне. Ако неко не жели да будем овде, нема проблема. Да ли је злочин што желим да сам на паркету? Не верујем", написао је Ларкин.

"Један мој саиграч је такође имао -19, а играо је 38 минута (Вил Клајбурн, прим аут), па ми дај прилику да поправим свој учинак. Јер вероватно хоћу. Велике утакмице захтевају велике играче. Сећаш се, имам две титуле", додао је бек у преписци са навијачем.

image