Спорт

Партизанова срамота - шамар од најгорег тима Суперлиге, губе место за Лигу шампиона?

Последњепласирани тим Суперлиге, Радник из Сурдулице, без икаквих потешкоћа је освојио три бода у Хумској
Партизанова срамота - шамар од најгорег тима Суперлиге, губе место за Лигу шампиона?© FK Partizan/Miroslav Todorović

Фудбалери Партизана, после победе против Младости у Лучанима, вратили су се ређању лоших резултата, пошто су на стадиону у Хумској претрпели још један "шамар".

Овог пута, екипа Игора Дуљаја доживела је пораз од последњепласираног Радника из Сурдулице 2:1, чиме је озбиљно доведена у питање позиција црно-белиха на табели.

Серију ужасних резултата Партизан је наставио још једном катастрофалном партијом. Гости из Сурдулице су малобројне навијаче у Хумској шокирали већ у 13. минуту када је Андрија Радуловић постигао гол.

После корнера у 45. минуту и лоше реакције голмана Партизана Александра Поповића, Ранко Јокић је дуплирао предност гостију и постигао, испоставиће се, пресудни погодак.

У наставку је Партизан на све начине покушао да спречи срамоту и свој пети пораз у сезони, али ништа није вредело. Ни пенал који је Бибарс Натхо пропустио да искористи у 62. минуту, ни утешни погодак Рикарда Гомеша у 82. минуту.

Тако је Партизан после 27. меча у сезони остао на само 54 бода, не само 18 мање од Црвене звезде, већ и са озбиљним шансама да изгубе друго место на табели. Ако ТСЦ из Бачке Тополе савлада лучанску Младост овог викенда, тим са севера Србије ће прескочити Партизан на другом месту - оном које води у квалификације за Лигу шампиона.

Жестока криза не престаје да дрма Хумску...

image