Спорт

Пуача пред Чукарички: Амбициозни смо и мотивисани

Тренер фудбалера Вождовца Никола Пуача изјавио је пред дуел са Чукаричким да је његова екипа мотивисана да покаже колико вреди
Пуача пред Чукарички: Амбициозни смо и мотивисани© FK Voždovac

Фудбалери Вождовца сутра од 19 часова гостују екипи Чукаричког у оквиру 27. кола Суперлиге Србије.

"Резултат који смо остварили у претходном колу нам доста значи, али никако не сме да нас задовољи, већ очекујем да нам буде подстрек за утакмице које су пред нама. Сама припрема за предстојећи меч на Бановом брду иде у добром правцу, атмосфера је одлична, као што је увек кад смо ми у питању. Задовољство је веће због тога што су неки играчи који су били повређени почели са тренинзима и на све њих можемо да рачунамо", истакао је тренер Вождовца.

Осврнуо се Пуача и на резултате екипе Чукаричког.

"Екипа Чукаричког је једна од најбољих у нашем првенству. Редован су представник наше земље у европским такмичењима, већ дуги низ година су у самом врху Суперлиге Србије. И ове сезоне њихов играчки кадар је за свако поштовање и због тога очекујем врло интересантан меч. И поред свих њихових квалитета верујем да смо способни да на крају меча ми будемо победници. Растемо из дана у дан, амбициозни смо и мотивисани да покажемо колико вредимо и ова утакмица нам је одлична прилика за то", закључио је Пуача.

image