Србија и Балкан

Милатовић и Мандић разговарали о будућој сарадњи

ДФ ће пружити пуну подршку противкандидату Мила Ђукановића посебно током изборног дана ангажовањем комплетне партијске инфраструктуре
Милатовић и Мандић разговарали о будућој сарадњи© ДФ/Фејсбук

Лидери Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић и Милан Кнежевић разговарали су на неформалном састанку са лидерима Покрета Европа сад (ПЕС) Јаковом Милатовићем, Андрејем Миловићем и Борисом Пејовићем, јавља подгорички "Дан".

Како лист сазнаје тема њиховог састанка била је оперативна и политичка подршка Јакову Милатовићу у другом кругу председничких избора 2. априла. 

ДФ ће пружити пуну подршку противкандидату Мила Ђукановића, посебно током изборног дана ангажовањем комплетне партијске инфраструктуре, наводи "Дан".

Демократски фронт је претходно закупио билборде за подршку противкандидату Мила Ђукановића у другом кругу председничких избора.

За преко 140 билборда, коришћених у кампањи Андрије Мандића, продужен је закуп од ДФ-а и послата јасна порука:"Да победимо Мила Ђукановића гласамо за Милатовића", наводи се на Фејсбук страници ДФ-а.

Кандидат ДФ-а Андрија Мандић у првом кругу председничких избора није се пласирао у други круг, остварио је 19 процената гласова и исте вечери саопштио је да ће дати подршку Милатовићу, који ће у другом кругу бити противкандидат актуелном председнику Црне Горе, Милу Ђукановићу.

image