Спорт

Огласио се Немања Гудељ: Мој брат је ратник!

Фудбалер Севиље и репрезентативац Србије, Немања Гудељ, рекао је да се његов брат Драгиша опоравља у болници пошто је изгубио свест на утакмици треће шпанске лиге између Кордобе и гостујућег Расинг Ферола
Огласио се Немања Гудељ: Мој брат је ратник!

Драгиша Гудељ, који игра за Кордобу, срушио се на земљу на мечу са Расингом, али је након брзе интервенције лекара вратио свест и превезен је у болницу.

Кордоба је током дана објавила на друштвеним мрежама да је Драгиша Гудељ под лекарским надзором, али је да је свестан и у стабилном стању.

"Желим да се искрено захвалим у своје име и породице на исказаној бризи о Драгишином здравственом стању. Живот мог брата наставља да куца захваљујући хитној интервенцији медицинске службе Кордобе", написао је Немања Гудељ на свом Инстаграм налогу на којем је објавио слику свог брата из болнице.

Он се, између осталог, посебно захвалио лекарском тиму клуба, као и свим здравственим радницима у болници у Кордоби.

"Упркос тешкој ситуацији, осетили смо вашу подршку и љубазност, гестове које никада нећемо заборавити. На крају, хвала навијачима бело-зелених, на свакој песми охрабрења и да Драгијева љубав према вама буде још већа. Прави ратник већ стоји! Јер кажу да никада не одустаје, хвала вам", навео је Гудељ.

Немања Гудељ се тренутно налази у Подгорици где се са репрезентацијом Србије спрема за предстојећи меч групе Г квалификација за Европско првенство против селекције Црне Горе.

image