Србија и Балкан

Удружења Црногораца са КиМ позивају дијаспору да гласа за Мила: Његова победа је гарант стабилности

Удружења Црногораца са Косова и Метохије позвала су сународнике да у што већем броју гласају за актуелног председника у другом кругу избора
Удружења Црногораца са КиМ позивају дијаспору да гласа за Мила: Његова победа је гарант стабилности© Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Удружења Црногораца са тзв. Косова, "Ловћен" и "Перпер", позвала су црногорску дијаспору да у што већем броју дође у Црну Гору и 2. априла гласа за председничког кандидата Мила Ђукановића.

Удружења која су се представила као "два најрепрезентативнија удружења на Косову која представљају праве Црногорце бескрајно воле своју матицу", позвала су све оне који су пореклом из Црне Горе, а имају право гласа 2. априла, да свој глас дају кандидату под редним бројем 1, односно актуелном шефу државе и кандидату ДПС Милу Ђукановићу, преноси "ЦдМ".

"Ђукановић је једини гарант да ће сачувати Црну Гору као независну и самосталну, да ће држава остати мултиетничка и грађанска, а само победа Ђукановића гарантује и стабилност региона", наводи се у позиву.

Противкандидат Ђукановићу у другом кругу избора је Јаков Милатовић из Покрета "Европа сад".

image