Спорт

Милојевић: Идеалан сценарио је овера титуле у дербију

Тренер фудбалера Црвене зведе Милош Милојевић изјавио је пред утакмицу са екипом Младости из Новог Сада да жели победу и нова три бода пред домаћом публиком.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 18 часова дочекују екипу Младости из Новог Сада у утакмиви 28. кола Суперлиге Србије.

"То би био иделан сценарио, да се титула овери у дербију. Међутим не гледамо на тај начин. Очекује нас утакмица против Младости ГАТ, желимо да одиграмо добро и да из те добре игре пробамо да дођемо до доброг резултата. Приступ и припрема утакмице, све је прошло како треба", изјавио је тренер Звезде.

"Играчи су фокусирани, то нам даје позитивну енергију. Наравно да је екипа која је на дну увек растерећенија, требају им бодови и мотивисани су, зато што се боре за опстанак. Међутим не могу да схватим да неко може бити мотивисанији од нас на Маракани, да пред својом публиком забележимо још једну победу и нова три бода", додао је Милојевић.

Осврнуо се стратег црвено-белих на питање квалитета противничке екипе.

"Имају квалитетне играче са интернационалним искуством, Вујадиновића, уз то и једног играча са којим сам сарађивао Ромен Гала, који је незгодан, дао је гол и вечитом ривалу. Поред њих ту су још и Кристијан, Максимовић, све су то добри суперлигашки играчи. Не треба никако заборавити ни тренера Лалатовића, који је искусан у овом каравану, водио је доста клубова са јако пуно успеха, свакако да имају адуте", закључио је Милојевић.

image