Магазин

Златан Ибрахимовић и Џејн Фонда тренирају заједно

"Није лоше за неког твојих година!", похвалила је Џејн Фонда (84) Златана Ибрахимовића (41) након добро изведене вежбе. У забавној кампањи за нову H&M линију, чувена глумица је фитнес инструкторка једном од најбољих фудбалера свих времена.
Златан Ибрахимовић и Џејн Фонда тренирају заједно

Златан Ибрахимовић је се придружује пролећној Н&М кампањи. У промо снимку, фудбалер представља спортску колекцију кроз тренинг а можемо видети и комичну интеракцију две велике звезде фитнеса и спорта.

На самом почетку спота, оскаровка и фитнес икона, преко видео позива жели фудбалеру добро јутро и даје му инструкције за њене чувене вежбе како би остао у форми. Симпатични дуо је за кратко време изазвао бројне реакције и позитивне коментаре на друштвеним мрежама. 

Ибрахимовић се придружио кампањи, јер верује да квалитетна одећа, у којој може лако да се креће, треба да буде приступачна за све. "Кретање је променило мој живот", каже познати фудбалер, који је такође и велики љубитељ теквондо-а, а бави се и планинарењем.

Џејн Фонда је за кампању додала да је термин ''покрет'' важан зато што није у питању спорт и такмичење - већ могућност да се свако може кретати на начин који му тело тражи. То је оно што чини ову колекцију инклузивном.

Поред oвога, Ибрахимовић је раније ове године учествовао и у кампањи ''Black on Black'' за бренд DSquared2. Учествовао је у промовисању своје ''IBRA'' линије унутар колекције.

image