Спорт

Морињо: Не смем ни да поновим шта сам све рекао судији

Тренер фудбалера Роме, Жозе Морињо, признао је да је заслужено добио црвени картон на мечу 15. кола Серије А против Торина.
Морињо: Не смем ни да поновим шта сам све рекао судијиGetty © Alessandro Sabattini

Фудбалери Роме и Торина одиграли су 1:1 мечу 15. кола италијанске Серије А, а бод "вучици" је обезбедио Немања Матић, голом у последњим тренуцима меча.

Рома је у завршници остала без помоћи тренера, пошто је Морињо искључен у 89. минуту.

"То је била исправна одлука, за речи које сам изрекао, заслужио сам црвени картон. Разговарао сам са њим после утакмице и извинио се, али не желим да причам о томе како је радио свој посао. Био сам довољно скроман да се извиним, али вама ћу оставити да процените кака је судио и на који је начин утицао на исход меча. Не желим ни да поновим шта сам му рекао, то остаје приватно. Заслужено сам искључен", рекао је Морињо.

Тренер Роме је похвалио Паула Дибалу, који се вратио на терен после вишенедељне паузе због повреде.

"Имали смо две утакмице данас. Једну до 70. минута и једну после тога. Зашто? Па, на то питање је лако одговорити:због Дибале. Када имате таквог играча све је лако, он чини све другачијим. Колико бисмо бодова више имали да он није био повређен! Има тимова који имају сјајне играче за сваки меч, ми имамо то што имамо. Нећу ни да кријем, имамо фудбалере, који играју изразито испод свог нивоа. Пауза која долази право је време да свако од њих погледа сам себе и проба ако делује самокритика", закључио је Морињо.

Рома се налази на седмом месту на табели Серије А са 27 бодова.

image