Магазин

Концерти Адел у Лас Вегасу достижу цене до десетине хиљада долара

Певачица је одржала концерт у Лас Вегасу који обележава почетак дуго ишчекиване серије наступа који су били одложени раније ове године.
Концерти Адел у Лас Вегасу достижу цене до десетине хиљада долараGetty © Gareth Cattermole

Постоји неколико гласина о разлогу одлагања перформанса који су били планирани за јануар. Неки сматрају да је у питању било ментално стање певачице услед развода. Међутим, Адел је у изјави рекла да је, поред пандемије, велики проблем био сам догађај. Није била задовољна бином, дизајном и продукцијом. Сматрала је да не би био искрен и добар перформанс да је прихватила првобитан изглед и план. Циљ је био, иако је у питању велико место, да атмосфера буде веома елегантна и интимна.

Након скоро годину дана, промене су направљене и Адел је одушевила фанове, али и музичке критичаре својим наступом у петак. Многи су делили позитивне утиске на социјалним мрежама, хвалећи сценографију, али и приземност певачице, која је повремено шетала кроз редове публике и разговарала с њима.

Препродаја карата за нове концерте је достигла цену до скоро 50 хиљада долара. Иако се види велики напор уложен у пројективање бине и целокупног перформанса, многи фанови су исказали разочарење због немогућности куповине улазница. Многи деле позитивно искуство са првог концерта на мрежама у низу многих, који ће се одржавати сваког викенда у Лас Вегасу до марта следеће године.

@_alyssayung_ rumour has it that adele actually drank out of every single one of these glasses before they made the chandelier 😌 #adele#adelelasvegas#adelevegas#weekendswithadele♬ I Drink Wine - Adele

image