Спорт

Директор Недић за РТ Балкан: Због Бразила скраћени часови у Другој економској

Директор Недић из патриотских разлога одлучио да скрати часове због утакмице са Бразилом
Директор Недић за РТ Балкан: Због Бразила скраћени часови у Другој економској© Dusan Milenkovic/ATAImages

Директор Друге економске школе из Београда Дејан Недић одлучио је да скрати часове у школи којом руководи због утакмице фудбалске репрезентације Србије против Бразила.

У разговору за РТ Балкан поручио је да се на тај корак одлучио из патриотских разлога јер за меч влада велико интересовање.

"Тачно је да сам донео ту одлуку. Велики број деце је изразио жељу да гледа утакмицу репрезентације и било је нормално да им се изађе у сусрет", рекао је Недић.

"Боље је што смо се организовали овако јер би у супротном деца бежала са часова да гледају фудбал и број неоправданих изостанака би био огроман. Утакмица против Бразила је спектакл сама по себи, а навијање за Србију патриотски чин, тако да у таквим ситуацијама морате да направите изузетак."

Поред директорског посла Недић је некада био познати фудбалски судија, а откако се пензионисао у том послу, ради на Радио-телевизији Србије као фудбалски аналитичар и можемо га често гледати на малим екранима.

Он нема дилему ко ће победити у вечерашњем мечу.

"Победиће Србија! У то немам сумњу. Еуфорија која влада међу нашим навијачима је потпуно природна и сам сам такав и очекујем да вечерас славимо, а сутра да буде државни празник и славимо тријумф над Бразилом", поручио је Недић.

image