Спорт

Мексички боксер Канело Алварез: Меси нек се моли Богу да га не сретнем

Не смирују се страсти и утисци након меча Аргентине и Мексика на Светском првенству у Катару. Након што се појавио видео снимак славља "гаучоса" у свлачионици, мексички боксер Канело Алварез био је изнервиран због начина на који се Лионел Меси опходио према дресу Мексика, па је изјавио да би фудбалеру боље било да се не сретну
Мексички боксер Канело Алварез: Меси нек се моли Богу да га не сретнемGetty © Sarah Stier

Аргентина је уписала преко потребну победу над Мексиком у другом колу Светског првенства у Катару.

"Гаучоси" су у првом колу доживели шокантан пораз од Саудијске Арабије, па им је против Мексика био неопходан тријумф, који су на крају остварили са 2:0.

Сматра се да је то била једна од битнијих утакмица у каријери Лионела Месија, који игра свој последњи Мундијал у каријери, а омалени Аргентинац дорастао је изазову, пошто је у другом полувремену постигао погодак и уписао асистенцију.

Након меча, славили су навијачи Аргентине широм света, али славили су и фудбалери ове селекције у свлачионици.

У видео снимку који се убрзо након меча појавио на друштвеним мрежама, видели су се славље и песма репрезентативаца Аргентине.

Мексичког боксера Канела Алвареза у великој мери изнервирало је што је Лионел Меси бацио на под дрес Мексика који је претходно добио у размени са једним фудбалером ове земље, а потом и што га је ногом одгурнуо.

"Да ли сте видели како Меси брише под са дресом Мексика. Нек се моли Богу да не налетим негде на њега", написао је Алварез на друштвеним мрежама.

Мексички боксер је шампион у супер средњој категорији, а наредну борбу могао би да има против Димитрија Бивола, од којег је претходно поражен у септембру ове године.

image