Магазин

Манекенка Хејли Бибер доспела на Форбсову листу

"Размишњала сам да ли ће ме схватити озбиљно, као оснивача и као пословну жену", рекла је Хејли Бибер сећајући се почетака оснивања свог бренда. А управо јој је успешност бренда омогућила улазак на листу најбогатијих младих људи
Манекенка Хејли Бибер доспела на Форбсову листуGetty © Mike Coppola

Када је у јуну 2022. године, Хејли Бибер лансирала бренд за негу коже "Род"(Rhode), брзо је прешла пут од модела до могула. Зараде њеног бренда су милионске. Само сјај за усне од 29 долара купило је 700.000 људи. "Позајмљивала сам новац, име и лице другим креативним људима и њиховим брендовима, и то ми је помогло да развијем свој бренд. Моћно је бити на челу!", рекла је Хејли за магазин "Форбс".

Још једна жена са листе успешних предузетника испод 30 година, америчка реперка Меган Ди Сталион, ушла је у историју као прва афро-американка која се појавила на насловној страни "Форбса". Она је само током ове године зарадила 13 милиона долара. Реклама за популарни чипс током "Супер Боула", у којој се само чује њен глас, донела јој је 2 милиона долара.

Списак особа млађих од 30 година које годишње објави часопис "Форбс", представља 30 најбољих предузетника који су млађи од 30 година.

image