Спорт

Обрадовић: Kо год буде на терену мора да пружи максимум

Kошаркаши Партизана сутра од 20.45 часова играју против Валенсије у оквиру 11. кола Евролиге, a њихов тренер Жељко Обрадовић сматра да су извукли своје поуке
Обрадовић: Kо год буде на терену мора да пружи максимум© Dragana Stjepanović

"Паметни људи увек извлаче поуке. У последњих седам дана смо имали три изузетно тешке утакмице против тимова који су фаворити за 'фајнал фор' и против Црвене звезде која је уз поштовање свих других тимова, наш главни конкурент у АБА лиги. Било је доста добрих тренутака али је било и веома лоших. То је оно о чему смо причали, пробали да реагујемо на јучерашњем тренингу и пробаћемо да реагујемо вечерас. Проблем је што после утакмице у Мадриду практично нисмо ни на једном тренингу имали Лесора који је имао велику жељу да помогне тиму али су се последице тога што није тренирао осетиле. Не знам да ли ће бити у стању вечерас да тренирају", рекао је Обрадовић, па потом наставио:

"Све то итекако утиче на план и припрему утакмице јер ако имам само три висока играча на тренингу, покушавам да укључим некога од спољних играча да ту позицију покрије. Играмо на домаћем терену, ја сам причао играчима да избију из главе да ли играмо у Београду или ван Београда, али чињеница је да овде имамо ветар у леђа од наших навијача и надам се да ће то тако бити сутра увече", изјавио је Обрадовић за званични сајт клуба.

image