"Ово само код нас има": Пекаре

У поређењу са српским, швајцарске пекаре делују као стерилне чекаонице код зубара. Зато данас желим да заједно уронимо у свет српског хлеба и пецива, и откријемо зашто је оно толико посебно

Једне од првих ствари које су ме запљуснуле приликом мог првог доласка у Србију, био је опојни мирис пекара. Којих има готово на сваком ћошку. Тада сам заувек постао заробљеник чаролија српских пецива. Погачице, пите, бурек, старе кифле, и пре свега, обичан мирисни хлеб.

У поређењу с тим, швајцарске пекаре делују као стерилне чекаонице код зубара. Зато данас желим да заједно уронимо у свет српског хлеба и пецива, и откријемо зашто је оно толико посебно.

Live