Русија

Маргарита Симоњан: Већ виђена америчка серија

Американцима, и жељи да се реше незгодног председника, није остало ништа друго, па на сцену ступа добри стари Ли Харви Освалд који је убио америчког председника Џона Кенедија, оценила је главна и одговорна уредница телевизијског канала РТ
Маргарита Симоњан: Већ виђена америчка серијаwww.globallookpress.com © Sergey Elagin/Business Online

Кад пратиш Америку, као да пратиш ТВ серију чијим сценаристима је одавно понестало маште и понављају се из епизоде ​​у епизоду, али си се већ навикао на ликове, као на собне папуче, па настављаш да гледаш, оценила је главна и одговорна уредница медијске групе телевизијског канала РТ и "Русија севодња" Маргарита Симоњан на Телеграму

Када се исцрпе сви други начини да се решиш незгодног председника, на сцену ступа добри стари Ли Харви Освалд који је убио америчког председника Џона Ф. Кенедија, написала је Симоњан.

Коментаришући одлуку америчких власти да верују да је атентатор деловао самостално, како је то саопштила је државна полиција Пенсилваније, Симоњан је одговорила кратко: "Како да не."

Неколико снажних прасака, необично налик пуцњима из ватреног наоружања, чуло се на предизборном скупу Доналда Трампа у градићу Батлер у Пенсилванији, после чега је Тајна служба са бине евакуисала републиканског кандидата за председника САД.

Атентатор је ликвидиран и идентификован, његово име је Томас Метју Крукс, навело је Федерални истражни биро (ФБИ). Погинула је још једна особа из публике коју је упуцао атентатор.

Трамп је у мејлу својим присталицама, након што је рањен на предизборном скупу у Пенсилванији, поручио да се никада неће предати.

image