Русија

Медведев поручио непријатељима Русије: Казна је неизбежна, долазимо по вас

Бивши руски председник је истакао да је потребно да се употреби познато непријатељско оружје – стварање отворене јавне базе података непријатеља Русије, наводећи њихове личне податке и "то у прилично практичне сврхе"
Медведев поручио непријатељима Русије: Казна је неизбежна, долазимо по вас© Екатерина Штукина / РИА Новости

Чак и сада, Запад ни на који начин не ограничава Кијев да удари "дубоко у Русију" користећи потенцијал НАТО-а. Позиви на убијање руских грађана не би требало да остану некажњени, а Москва треба да се пажљиво припреми да их одбије, навео је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

Он је истакао да је потребно да се употреби познато непријатељско оружје – стварање отворене јавне базе података непријатеља Русије, наводећи њихове личне податке и "то у прилично практичне сврхе".

"У последње време свака врста подлог олоша попут разних Џонсона, Бореља и других русофобичних злих духова активно позива на ударе дубоко у Русију користећи потенцијал НАТО-а. Казна руских непријатеља биће неизбежна – као што се десило у совјетским временима са украјинским националистом Степаном Бандером, којег су убиле совјетске специјалне службе", написао је Медведев на Телеграму.

Како је додао, такве операције освете су пажљиво планиране и не успевају увек, али да се њима треба бавити у име врховне правде и у знак сећања на невине жртве.

Он је указао да је најважније да непријатељи Русије "знају да ће доћи по њих".

"Није толико важно када ће доћи до обрачуна. Оно што је битно је његова неизбежност, да свако створење, без обзира на нацију, веру, држављанство и положај, које је починило злочин над нашом државом и нашим народом, или било који одбачени олош, који говори: 'Убијајте цивиле у Курску!', зна да ће доћи по њих", закључио је Медведев.

image