Русија

Подршка из Никарагве за РТ: Санкције чин агресије, САД на месту светског диктатора

Гордост и ароганција претвориће у прах оне који себе сматрају боговима, рекла је прва дама Никарагве поводом последњих санкција које су Американци увели руским медијима
Подршка из Никарагве за РТ: Санкције чин агресије, САД на месту светског диктатораGetty © Jaap Arriens/NurPhoto

Када ће Американци више да схвате да су санкције чин агресије и да оне показују да САД желе да учврсте своје претензије на место светског диктатора, упитала је прва дама Никарагве и потпредседница те земље Росарио Муриљо у писму подршке главној уредници РТ и медијске групе "Русија севодња" Маргарити Симоњан. 

Муриљо је, поводом последњих санкција уведених против руских медија, истакла да се "свет променио" и да Американци "немају ни моралне, ни политичке основе да иступају као васељенски тужилац, судија или полицајац".

"Истомишљеници из РТ, Спутњика, 'Русија севодња', још једном вам одајемо признање и поштовање за ваш рад и креативан, промишљен, информисан, истанчан и искрен приступ извештавању о догађајима, захваљујући чему успевате да дирнете срца публике", написала је Муриљо.

Како је додала, кључна улога РТ-а је да "промовише нову културу људске духовне снаге".

"Још једном примите наше честитке за ваше знање, веру и снагу. Победа ће бити наша! И ту нема шта да се дода. Само бескрајна захвалност. Правда ће победити! Јер ће гордост и ароганција претворити у прах оне који себе сматрају боговима, будући да су у ствари Колос на глиненим ногама", поручила је прва дама Никарагве.

image