Медведев: Власти САД прекоревају друге земље, док им се Зеленски меша у изборе

"Луди нарко-председник Украјине" се бесрамно поиграва са кандидатом за председника САД Камалом Харис, оценио је заменик председника Савета безбедности Русије

Владимир Зеленски се бесрамно поиграва са кандидатом за председника САД Камалом Харис, а то је показао посетом Пенсилваније уочи избора, оценио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

"Америчка администрација скичи као свиња због 'мешања других земаља', укључујући Русију, у њихове изборе, а у исто време луди нарко-председник Украјине Зеленски се бесрамно поиграва са Камалом посећујући Пенсилванију", написао је Медведев на Иксу

Додао је и речи Исуса Христа у латинском преводу "Ваде ретро, ​​Сатана" значе "Одступи, ђаволе", а читаву објаву написао је на енглеском језику.

Како је за ТАСС оценио заменик директора Института земаља ЗНД Владимир Жарихин, посета Пенсилванији Зеленског и подршка демократског кандидата на председничким изборима у САД представља отворени облик притиска на вољу бирача.

У саопштењу на званичном сајту украјинског председника се наводи да у Пенсилванији живи око 150.000 Украјинаца, који углавном имају америчко држављанство, и Американаца украјинског порекла.