Русија

Додик честитао рођендан Путину: Драги пријатељу Републике Српске и српског народа, хвала Вам!

Посебан значај има што, на путу да сачувате Русију и донесете мир и бољу будућност целом свету, остајете посвећени одржавању и одбрани традиционалних вредности истакао је председник Републике Српске
Додик честитао рођендан Путину: Драги пријатељу Републике Српске и српског народа, хвала Вам!www.globallookpress.com © Kremlin Pool

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је рођенданску честитку председнику Руске Федерације Владимиру Путину који данас слави 72. рођендан.

"Драги пријатељу Републике Српске и српског народа, упућујем Вам искрене и срдачне честитке поводом Вашег рођендана. У Републици Српској према Вама се односе са искреном топлином и највећим поштовањем", навео је Додик у честитки и додао:

"Дубоко сам Вам захвалан на непрестаном пријатељском односу према Републици Српској. Посебан значај има што, на путу да сачувате Русију и донесете мир и бољу будућност целом свету, остајете посвећени одржавању и одбрани традиционалних вредности".

Рођендан руском лидеру, честитали су и белоруски председник Александар Лукашенко, председник Думе Вјачеслав Володин, лидер Чеченије Рамзан Кадиров, као и председник и прва дама Никарагве Данијел Ортега и Росарио Муриљо.

image