Додик честитао рођендан Путину: Драги пријатељу Републике Српске и српског народа, хвала Вам!

Посебан значај има што, на путу да сачувате Русију и донесете мир и бољу будућност целом свету, остајете посвећени одржавању и одбрани традиционалних вредности истакао је председник Републике Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је рођенданску честитку председнику Руске Федерације Владимиру Путину који данас слави 72. рођендан.

"Драги пријатељу Републике Српске и српског народа, упућујем Вам искрене и срдачне честитке поводом Вашег рођендана. У Републици Српској према Вама се односе са искреном топлином и највећим поштовањем", навео је Додик у честитки и додао:

"Дубоко сам Вам захвалан на непрестаном пријатељском односу према Републици Српској. Посебан значај има што, на путу да сачувате Русију и донесете мир и бољу будућност целом свету, остајете посвећени одржавању и одбрани традиционалних вредности".

Рођендан руском лидеру, честитали су и белоруски председник Александар Лукашенко, председник Думе Вјачеслав Володин, лидер Чеченије Рамзан Кадиров, као и председник и прва дама Никарагве Данијел Ортега и Росарио Муриљо.