Русија

Захарова после хапшења Пи Дидија и смрти Епстина: Многи се плаше да проговоре (ВИДЕО)

У интервјуу за кинеску редакцију РТ, званична представница руског Министарства спољних послова се осврнула на скандал који је избио око америчког репера Шона Комбса, познатијег као Пи Диди, који је ухапшен прошле недеље

Званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захрова предложила је америчким властима да уместо што прогоне новинаре, клекну пред њих и замоле их да обелодане догађаје у вези са криминалним структурама и педофилијом у круговима америчког шоу бизниса.

У интервјуу за кинеску редакцију РТ, Захарова се осврнула на скандал који је избио око америчког репера Шона Комбса, познатијег као Пи Диди, који је ухапшен прошле недеље.

Према њеним речима, стотине људи из Холивуда је умешано у систем који је створен деценијским злочинима, сексуалном експлоатацијом, сексуалним насиљем и педофилијом.

Такви злочиначки догађаји су, према њеним речима, системске природе у оквиру структуре мафијашког клана која је окупљала људе из шоу бизниса и политичког миљеа.

"Они су једни друге на неки начин покривали, услуживали и слично. Најдубљи делови тог бездана никоме нису познати", рекла је Захарова.

Оваква ситуација са америчким круговима шоу бизниса и људима са политичке сцене указује на то да би америчке власти морале да се позабаве увођењем реда у својој кући, поручила је Захарова.

За експлоатацију деце у елитним круговима нису могли да не знају у полицији, у ФБИ-у или у Белој кући, нагласила је Захарова и додала: "То су знали сви!"

Осврнула се на песму америчког певача Џастина Бибера "Јами" у којој се, ако се обрати пажња, поред речи "јами" чује и реч "јанг ми".

"То јест 'ит јами' и 'ит јанг ми'", рекла је Захарова и појаснила да то значи "поједи младог мене" и да је Бибер том песмом открио кроз шта је пролазио као тринаестогодишњак.

Према њеним речима, Биберов случај није једини.

Можда би САД на секунду могле да се окрену од светских проблема, и да се једном у животу окрену ка себи и реше своје проблеме, поручила је Захарова.

image