Русија

Терористички напад украјинских служби: Бомба под ауто шефу Бердјанске области (ФОТО)

Снага експлозије била је идентична оној која би се догодила при употреби једног килограма експлозива, наводи се на Телеграм каналу администрације Бердјанске области
Терористички напад украјинских служби: Бомба под ауто шефу Бердјанске области (ФОТО)www.globallookpress.com © Jürgen Schwarz/http://imagebroker.com/#/search/

Украјинске специјалне службе дигле су у ваздух аутомобил шефа администрације Бердјанске области Алексија Кичигина, а званичник није повређен, јавиле су градске власти на Телеграм каналу.

"У 19.30 украјинске специјалне службе извршиле су терористички акт у Бердјанску дижући у ваздух бомбом аутомобил начелника војно-цивилне администрације Бердјанске области Кичигин Алексеја Николајевича", наводи се у саопштењу.

Напомиње се да Кичигин није повређен, јер је благовремено приметио сумњив предмет на дну службеног аутомобила.

Снага експлозије била је идентична оној која би се догодила при употреби једног килограма експлозива, наводи се на Телеграм каналу администрације ове области.

"Неуспела нељудска акција против цивилног службеника који нема везе са војним пословима ни на који начин неће утицати на рад војно-цивилне администрације Бердјанске области", закључује се у саопштењу.

image