Русија

Путин на састанку са начелницима безбедносних служби

Путин је у вечерашњем обраћању нацији истакао да је доказано да је сваки покушај извођења државног удара осуђен на пропаст
Путин на састанку са начелницима безбедносних служби© Tanjug/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Председник Русије Владимир Путин одржава радни састанак на којем учествују начелници безбедносних служби, а састанку посебно присуствује министар одбране Сергеј Шојгу, рекао је новинарима портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Председник Русије Владимир Путин захвалио је шефовима безбедносних агенција на послу који је урађен последњих дана.

"Окупио сам вас да вам захвалим на одрађеном послу у протеклих неколико дана", рекао је руски председник државе отварајући седницу.

"Разговараћемо и о задацима који нам предстоје као резултат анализе догађаја који су се десили у земљи", додао је Путин.

"Након обраћања нацији, Владимир Путин тренутно одржава радни састанак у коме учествују специјални тужилац Игор Краснов, шеф кабинета председника Антон Вајна, министар унутрашњих послова Владимир Колоколцев, министар одбране Сергеј Шојгу, директор Федерална служба безбедности Александар Бортњиков, начелник Националне гарде Виктор Золотов, шеф Федерална служба обезбеђења Дмитриј Кочњев и шеф руског истражног комитета Александар Бастрикин", рекао је Песков.

Подсећамо, Путин је у вечерањем обраћању нацији истакао да је доказано да је сваки покушај извођења државног удара осуђен на пропаст.

"Било каква организација унутрашње побуне је осуђена на пропаст", рекао је Путин у обраћању нацији.

image