Русија

Медведев исмејао НЛО параноју у Америци и показао "праве рептиле"

НЛО не морамо да тражимо по тајним америчким базама, они су око нас, сматра бивши председник Русије
Медведев исмејао НЛО параноју у Америци и показао "праве рептиле"www.globallookpress.com © Kremlin Pool/Global Look Press

Бивши председник Руске Федерације Дмитриј Медведев написао је на свом Телеграм каналу да су у САД поново у току параноичне потраге за ванземаљцима, пренеле су "РИА Новости".

Медведев је у свом маниру коментарисао саслушање у америчком Конгресу о НЛО-има где је бивши обавештајни званичник Дејвид Граш тврдио да америчка влада поседује не само олупине неидентификованих летелица, него вероватно и остатке створења којима су припадали.

"У САД опет траје параноична потрага за ванземаљцима. Говори се o скривеним 'остацима са нељудском физиологијом'. Ха, погледајте ова лица! Ове биосупстанце су живе! Оне су међу нама! И ови рептилоиди очигледно нису људи! " – написао је Медведев.

Поред тога, пост је пропратио карикатурама америчког председника Џоа Бајдена, немачког канцелара Олафа Шолца, француског председника Емануела Макрона, украјинског председника Владимира Зеленског, бившег британског премијера Бориса Џонсона и шефице Европске комисије (ЕК) Урсуле фон дер Лајен.

image