Русија

Кадиров: Израелски фашизам исти, а можда и гори од Хитлеровог, Алах их неће оставити без одговора

Стотине хиљада чеченских муслимана моли се Алаху да Израел буде кажњен, баш као што то чине и милијарде других муслимана по свету. Шта да кажем палестинској деци која ме моле за помоћ, упитао је Кадиров, након чега је додао да ће се Алах сурово и строго обрачунати за Израелцима. У то нема сумње, истиче он
Кадиров: Израелски фашизам исти, а можда и гори од Хитлеровог, Алах их неће оставити без одговораwww.globallookpress.com © Kremlin Pool

Израелски фашизам, усмерен против Палестинаца, по својој суровости данас није ништа слабији од некадашњег фашизма Хитлера, а врло могуће да га и превазилази, написао је на Телеграму лидер Чеченије Рамзан Кадиров.

"Неколико хиљада невиних људи постали су жртве ужасног ционистичког чина геноцида, а тачан број сада нико не може да каже. Они који су увек лицемерно ратовали за људска права ни мало не осуђују акције Израела, већ, супротно, они пружају агресору сваку могућу помоћ".

"Али, шта ја да кажем тој деци" која ми пишу "у нади да ће бити услишани?" "Шта да им одговорим? Шта сви ми можемо да им кажемо?", упитао је даље Кадиров, коментаришући видео снимак који су му послала деца Палестине, а у којем га мали Палестинци моле за помоћ.

"Фактички цео свет не жели да чује глас јадне палестинске деце, жртве израелске агресије. Душа ми се цепа од те суровости, коју су та деца била приморана да гледају свакога дана, последицу израелског гранатирања. Они ту суровост не само да виде, већ је и осећају на својој кожи. Да ли ће ту децу, изнурену од недостатка воде и хране, која пате због бомби" утешити моје речи?

Да ли ће их утешити ако им се каже да "НАТО, који је умислио да је господар света, на било коју наредбу САД пролива људску крв по целој планети?", упитао је Кадиров.

"Хвала Алаху који све види и који је брз у освети. Њега данас управо за што бржу казну израелских злочинаца моли више стотина хиљада верника из Републике Чеченије" за време ноћне молитве. "За то га моли и милијарде других људи различитог узраста по целом свету. Алах неће оставити ове молбе без одговора, као ни дуу муслимана (лична молба муслимана на матерњем језику упућена Алаху). Обрачун ће бити суров и строг - у то нема сумње!", упозорио је он.

Лидер Чеченије, такође, је истакао да ће "фонд хероја Русије Ахмата-хаџи Кадирова као и пре наставити да пружа јаку помоћ палестинској браћи".

"У овој фази већ је спремна помоћ за 20.000 породица. Ми ћемо са своје стране чврсто да се супротстављамо слугама Шејтана у Украјини, приморавајући тако НАТО и друге земље да основу свог војног и економског потенцијала троше на рат са нама. Немилосрдно ћемо послати све слуге ових сатаниста право у пакао. И нека нам узвишени Алах помогне у нашој борби!", написао је за крај чеченски лидер.

image