Русија

На форуму у Петербургу породично стабло Владимира Путина: Одакле је и ко су му преци (ВИДЕО)

Генеалошка испитивања указују да породица Путин потиче из Тверске области и да су њихови преци били сељаци

На Санкт Петербуршком Међународном економском форуму, који траје до 8. јуна, док се учесници окупљају и припремају за панеле и састанке, посетиоци имају прилике да разгледају штандове разних излагача и упознају се са многим иновативним пројектима. 

На штанду Куће породичних вредности "Кристијан", који се бави генеологијом, рестаурацијом породичне историје и свеобухватним проучавањем и развојем породичне традиције, изложен је родослов руског председника Владимира Путина, у коме је уписано 13 генерација његових предака, све до 1600. године.

Како је рекао представник организације, породично стабло је наручио даљи брат Владимира Путина, а према резултатима генеалошког испитивања, породица Путин потиче из Тверске области, њихови преци су били тверски сељаци.

"Бавимо се овим јер смо уверени проучавање историје наше породице и чување кроз генерације сећања на наше претке – њихов изглед, навике, поступке – најверније обликује човекову личност, карактер и поступке, његов однос према животу", наводи се на званичном сајту Куће.

За једно овакво истраживање је потребно у просеку 10 до 12 месеци, а најнижа цена такве студије је 190.000 рубаља.

image