Русија

Путин: Главна потпора сваког човека је породица

Председник Русије честитао је матурантима крај школске године и пожеле им да се остваре, негују породичне традиције и изграде будућност о каквој данас маштају
Путин: Главна потпора сваког човека је породицаGetty © Lintao Zhang

Главна потпора сваког човека је породица, поручио је председник Русије Владимир Путин, честитајући матурантима крај школске године, преноси Кремљ.

Са крајем ове школске године за матуранте почиње потпуно нова етапа живота – зрелија, самосталнија, када ће сами доносити све кључне одлуке, навео је Путин.

Говорећи о растанку са школом, Путин је истакао да је важно захвалити наставницима који су од првих школских дана били ту, бринули за школарце, подржавали их у тешким тренуцима и помагали им да верују у себе.

"Ваши наставници ће се увек дивити вашим успесима", навео је Путин и пожелео матурантима да се остваре у позиву који одаберу и пронађу посао који "одговара њиховој души".

"Тада ћете моћи да се носите са најтежим задацима, а ваша достигнућа ће инспирисати друге. Исто као што су вама пример били наши велики преци и изузетни савременици, који су се сјајно и достојно показали у својим учењима, у креативности, у раду, а понекад и у тешким искушењима", навео је Путин.

Руски председник је изразио увереност да ће руска омладина наставити да негује породичне традиције и да ће изградити будућност о каквој данас машта.

"Искрено вам желим успех, велика остварења, изузетна достигнућа и победе. Срећан вам празник! Будите срећни", поручио је руски председник.

image