Спорт

Невил рекао да Шпанија због њега неће освојити ЕУРО – сад му је одговорио

Фудбалери Шпаније освојили су четврту титулу првака Европе, пошто су у недељу увече савладали Енглеску 2:1 и тако се вратили тамо где су већ били 1964, 2008. и 2012. године
Невил рекао да Шпанија због њега неће освојити ЕУРО – сад му је одговориоGetty © NurPhoto / Contributor

У сјајном мечу који је "црвена фурија" у своју корист решила головима Ника Вилијамса и Микела Ојарзабала, своју улогу имао је и леви бек Марк Кукуреља.

Фудбалер Челсија одиграо је одличну утакмицу током свих 90 минута, забележио асистенцију за победоносни погодак, а након меча је искористио "својих пет минута" да пошаље занимљиву поруку.

Наиме, некадашњи играч Манчестер Јунајтеда Гери Невил, данас стручни консултант, изјавио је недавно да не верује у титулу Шпанаца управо због Кукуреље.

"Мислим да је он један од разлога зашто мислим да Шпанија вероватно не може да оде до самог краја", рекао је тада Невил, а Кукуреља је поделио ту његову изјаву на свом Инстаграм профилу уз јасну поруку:

"Отишли смо до само краја, Гери. Хвала на твојој подршци", написао је Кукуреља уз емотикон пољупца за некадашњег репрезентативца Енглеске.

image