Спорт

ФК Партизан представио нове чланове Управног одбора: Хоћемо да помогнемо

Фудбалски клуб Партизан представио је нове чланове Управног одбора Стевицу Кујунџића и Уроша Момировића
ФК Партизан представио нове чланове Управног одбора: Хоћемо да помогнемоGetty © Ash Donelon / Contributor

Њих двојица верују да је Александар Станојевић добар избор за новог тренера црно-белих и истакли су жељу да помогну клубу из Хумске доласком на нову функцију.

Стевица Кујунџић у клубу је од 2008. године, а и раније је био на овој функцији, кад су се освајали трофеји.

"Идеја је да мало више анимирамо људе из привреде и да их доведемо у клуб, да појачамо додатно и финансијски комплетну причу клуба, да не зависимо од неких одређених ствари, па и од помоћи државе, која и без обзира на све сад нама помаже. Циљеви су довођење добрих играча, да у Европи покажемо своје право лице и да остваримо бољу и квалитетнију позицију", истакао је Кујунџић и додао да ће се резултати видети макар кроз годину или две.

Момировић, власник модне куће Мона, свестан је ситуације у којој је клуб из Хумске.

"Искрено, мало је тежак моменат, низ је година у којим смо изузетно неуспешни. Осетио сам потребу да пробам да помогнем. Управни одбор не води оперативно руковођење клуба, већ служи као неки додатни надзор у вођењу клуба. Верујем да ћемо помоћи. С друге стране, верујем да ћемо контактима омогућити додатно да се људи интегришу, да се укључе у клуб и да се још Партизановаца укључи. Тешке су године, седам година без титуле. Сигурно од распада Југославије најдужи период суше", оценио је Момировић.

image