Спорт

Лоша вест за голмана Србије - Челси и Реал спремају опасну трампу, Украјинац је проблем

Голман фудбалске репрезентације Украјине Андриј Луњин напустиће Реал Мадрид и прећи у лондонски Челси, преноси "ОК Диарио"
Лоша вест за голмана Србије - Челси и Реал спремају опасну трампу, Украјинац је проблемGetty © Chris Lee - Chelsea FC / Contributor

Мадридски клуб није обновио Луњинов уговор, који истиче на лето 2025. године, и намерава да са "плавцима" направи трампу за Кепу Аризабалагу, који је прошле сезоне играо за Реал Мадрид и вратио се у Челси након што му је истекла позајмица.

Ово би била лоша вест за голмана репрезентације Србије Ђорђа Петровића, који би тако добио изузетно јаку конкуренцију за место међу стативама. Поред Петровића, у Челсију је чувар мреже још и Шпанац Роберт Санчез, па се поставља питање колико би у том случају добијао прилика да брани.

Луњин игра за Реал Мадрид од 2018. године, али је мадридски клуб неколико пута позајмљивао Украјинца - Леганесу, Ваљадолиду и Овиједу.

Прошле сезоне, Луњин је редовно био у стартној постави Реал Мадрида након повреда Тиба Куртое и Аризабалаге, који је и био позајмљен како би заменио Белгијанца.

image