Спорт

Мијатовић поручио Модрићу: Време ти је да се повучеш

Једна легенда Реал Мадрида говорила је о другој
Мијатовић поручио Модрићу: Време ти је да се повучешGetty © Diego Souto / Contributor

Некадашњи фудбалер Реал Мадрида Предраг Мијатовић изјавио је да је Луки Модрићу дошло време да се повуче из професионалног фудбала.

Својевремени репрезентативац Југославије коментарисао је позне године легендарног Хрвата, који је одлучио да остане у Реалу још једну сезону.

Модрић је продужио уговор с "краљевским клубом" до лета 2025. године и сада је играч са најдужим стажом на "Сантијаго Бернабеуу". Он ће бити и капитен, мада га очекује далеко мања минутажа него ранијих сезона.

"Летос је такође имао понуде других клубова, али остао је. Ментално се припремио да више није неупитни играч прве поставе. Прихватање тога смириће и њега и тренера Карла Анчелотија", почео је Мијатовић о Модрићу за "Кадена Сер".

"Мислим да је у децембру схватио ситуацију и од тада настоји да помогне екипи како год може. Не знам хоће ли играти на идућем Светском првенству 2026, с Луком се никада не зна, али сматрам да је време да се повуче. Буде ли то могуће у Реал Мадриду, још боље", поручио је Мијатовић, иначе и некадашњи спортски директор Реала.

image