Станојевић пред јубиларни европски меч: Да покажемо како се бори за грб Партизана

Тренер Партизана, Александар Станојевић, изјавио је пред реванш меч против кијевског Динама да његова екипа мора да покаже како се бори за грб клуба

Утакмица између Партизана и Динама, у другом колу квалификација за Лигу шампиона, биће одиграна у среду од 20 часова у Београду.

Фудбалери Динама су прошле недеље у Пољској у првој утакмици другог кола квалификација за ЛШ савладали Партизан резултатом 6:2.

"После лоше представе у првом мечу, сутра улазимо у утакмицу да поправимо утисак. Сами смо криви за лош резултат тамо, сами морамо и да се боримо да поправимо утисак. Свака утакмица у Европи је важна, како за српски фудбал, тако и за клупски коефицијент. Улазимо са великим набојем у меч", рекао је Станојевић на конференцији за медије у Београду.

Тренер Партизана је рекао да је свестан да су шансе за пролаз у треће коло квалификација за ЛШ само теоретске.

"Нада умире последња, али реалност је нешто друго, поготово када немате подршку навијача. Никад се не зна у фудбалу ако дате рани гол, али најважније је да ми покажемо како се бори за грб Партизана", додао је Станојевић.

Партизан игра јубиларну 300. утакмицу у европским клупским такмичењима, а стратег црно-белих жели да види бољу игру у одбрани.

"Само је Аријага под знаком питања, биће промена у тиму, сви играчи морају да се покажу и докажу. Најважније је да дефанзивно будемо бољи, у нападу имамо потенцијал", истакао је Станојевић.