Спорт

Мајдов осуо паљбу по судијама након дисквалификације: Сатанистички смећари, нећу да вам се клањам!

Немања Мајдов, који је одлукама судија спречен да уђе у четвртфинале Олимпијског турнира, бурно реаговао на неправду која му је нанета
Мајдов осуо паљбу по судијама након дисквалификације: Сатанистички смећари, нећу да вам се клањам!Getty © Steph Chambers

Репрезентативац Србије у џудоу није успео да се пласира у четвртфинале ОИ.

У четвртфинале ће Грк Теодорос Целидис, који је победио са 10:0 - одлукама судија да српском спортисти доделе три жута картона након само два минута борбе.

Мајдов је меч завршио у сузама, а ривал из Грчке га је тешио.

Није прошло много до оглашавања српског спортисте на друштвеним мрежама.

"Сатанистички смећари... Сјеме им се судијско затровало. Дисквалификовати ме након две минуте и не пружити шансу да уопште покажем било шта... Јесу вам то те вриједности и тај спорт и Олимпијске игре, смећари обични? То вам је све, вратиће вам се свака суза, г**** сатанистичка. Једино ме тако и можете зауставити, клошари", написао је Мајдов на Инстаграму.

Он је изнео мишљење и о стању у спорту којим се бави.

"Џудо уништен и поп***н спорт, 100 одсто судијска контрола исхода меча. Прође онај који хоће да се сагне и да им се клања. Е, па то од мене нећете дочекат никада, таква медаља ми и не треба, смећари несретни."

"Четири године нас набијају, 15 дисквалификација, шутиш јер да те не оштете на олимпијади... и дођеш, и опет класика, 'пошаљи га кући, док се још није ни загријао'. И, ви, новинари, нисам изгубио, није ме нико поразио, то је мало теже за извести... већ су ме дисквалификовали на три казне које су измислили и избацили ме. Није суђено, не дају... јер, тренутно, у овом спорту не освајају најбољи, већ морају сатанисти да ти допусте да освојиш. Пи*** им се на све... За даље не знам, док су ова њихова нова правила, ја немам и не желим трошити вријеме и толику жртву подности за овај спорт, јер нема никаквог смисла", поручио је Мајдов.

image