Спорт

Емотивна Ангелина Топић: У ужасним сам боловима, чула сам да је нешто пукло у стопалу

Српска атлетичарка је емотивно причала о повреди која ју је задесила на загревању, али да је морала да смогне снаге и настави такмичење
Емотивна Ангелина Топић: У ужасним сам боловима, чула сам да је нешто пукло у стопалу© PrintScreen/RTS

Ангелина је успела да се пласира у финале у скоку увис на Олимпијским играма у Паризу.

"У исто време смо скакали, ја и девојка из Америке. И било је ако она скочи, ја испадам. Ако руши, или улазимо обе или само ја. У принципу, требало је да скачем пре ње. Дала сам 100 одсто себе, али није било могуће скочити висине преко 195 без залета. Стварно се најискреније осећам ужасно сам због тога, али чекала сам да видим да ли ће да скочи или руши, да видимо која иде од нас две... Спорт је бруталан.", рекла је Топићева.

Српска атлетичарка се пласирала у финале, упркос боловима које је осећала због повреде.

Топићева се повредила на загревању, када је изврнула зглоб десне ноге.

"Кад сам загревала пробала сам да скочим, нешто сам се скроз збунила у залету и незгодно сам стала на сунђер. И десно стопало је остишло у страну и чула сам да нешто пуца. У тренутку нисам ништа осетила, како сам сишла са суђера схватила сам да не могу да ходам. Трчали смо код доктора, одмах ставили завој, стисли смо га што је јаче, узела сам неке лекове за болове. рекли су ми да пробам, ставила сам почетну висину 188, јер одатле не почињем када сам здрава", рекла је Ангелина.

image