Партизану тежак пут до јесени у Европи: И у Лиги конференције добили незгодан жреб

Фудбалери Војводине играће са победником дуела између екипа Илвес Тампере из Финске и шведског Ђургардена у плеј-офу за пласман у Лигу конференција ако новосадски клуб претходно елиминише Марибор у трећем колу квалификација за ово клупско такмичење, одлучено је жребом у Ниону

Први меч плеј-офа за пласман у ЛК биће одигран 22. августа у Финској или Шведској, а реванш дуел је на програму недељу дана касније у Србији, ако Војводина претходно елиминише Марибор.

Први меч трећег кола квалификација за ЛК између Марибора и Војводине на програму је 8. августа у Словенији, а реванш дуел ће бити одигран 15. августа у Бачкој Тополи. 

Своје потенцијалне ривале сазнали су и фудбалери Партизана, који ће, ако буду елиминисани од Лугана у трећем колу квалификација за Лигу Европе, играти у плеј-офу за пласман у Лигу конференција са победником дуела између данског Силкеборга и белгијског Гента.

Први меч плеј-офа за пласман у ЛК био би одигран 22. августа у Београду или Швајцарској, а реванш дуел је на програму недељу дана касније у Данској или Белгији.

Фудбалери Партизана ће 8. августа дочекати Лугано у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе, а реванш дуел је на програму недељу дана касније у Швајцарској.