Јовић затресао мрежу Барсе, Реал спреман за Суперкуп Европе

Фудбалери Милана победили су Барселону после пенала укупним резултатом 6:5 у пријатељском мечу у Балтимору, а први погодак на мечу постигао је српски репрезентативац Лука Јовић

Утакмица између некадашњих шампиона Европе после регуларних 90 минута завршена је нерешеним резултатом - 2:2, а росо-нери су имали више среће и умећа у пенал лутрији.

Голове за Милан постигли су српски фудбалски репрезентативац Лука Јовић у 10. и Кристијан Пулишић у 15. минуту.
Оба гола за Барселону постигао је Роберт Левандовски у 22. и 58. минуту.

Јовић је био стартер у екипи Милана, а замењен је на полувремену.

Стрелци за Милан у пенал серији били су Давид Калабрија, Ноа Окафор, Јасин Адли и Кевин Зероли. Пенале за "росонере" нису искористили Исмаил Бенасер и Пјер Калулу.

Голове за Барселону са 11 метара постигли су Марк Бернал, Тони Фернандез и Витор Роке, док пенале нису искористили Жил Кунде, Ким Жунујент и Микајил Фаје.

У утакмици одиграној у Шарлоту, Реал је са 2:1 савладао екипу Челсија.

Голове за Реал постигли су Лукас Васкез у 12. и Брахим Дијаз у 27. минуту, док је једини стрелац за "плавце" био је Нони Мадуеке у 39. минуту.

Ово је био последњи меч мадридског клуба на америчкој турнеји. Реал ће 14. августа играти против Аталанте у европском Суперкупу.

Фудбалери Челсија ће се 11. августа у Лондону састати са миланским Интером у последњем припремном мечу уочи старта нове сезоне.