Спорт

Велика трампа Челсија и Атлетика - пали договори, Жоао Феликс и Галагер мењају клубове

Челси и Атлетико Мадрид су договорили велику трампу двојице фудбалера и тако одлучили будућност Жоаа Феликса и Конора Галагера
Велика трампа Челсија и Атлетика - пали договори, Жоао Феликс и Галагер мењају клубовеGetty © Visionhaus / Contributor

Како јављају медији на Острву, Челси ће довести Жоаа Феликса из Атлетико Мадрида у трансферу који би могао да буде вредан и до 65.000.000 евра.

Португалац је већ био на шестомесечној позајмици у Лондону у првој половини 2023. године, а после једне сезоне проведене у Барселони, вратио се и са те позајмице у Мадрид.

Сада је Челси спреман да са Феликсом потпише шестогодишњи уговор иако је на позајмици на "Стамфорд бриџу" био далеко од одличног, са четири поготка на 20 мечева.

Са друге стране, Конор Галагер ће из Челсија прећи у Атлетико и остаје да се види да ли ће и колико то утицати на цену Жоаа Феликса.

Галагер је већ био у Мадриду и надомак потписа за "јорганџије", али је тада све пропало због лимита за плате који су се испречили. Сада када Феликс иде пут Лондона, јасно је да ће Атлетико моћи да доведе Галагера. Само се још чекају званични потписи двојице играча који ће заменити клубове.

image