Нова ера у Јувентусу почела тријумфално, Влаховић није био миљеник среће

Фудбалери Јувентуса забележили су убедљив тријумф против Кома 3:0, у првом колу нове сезоне Серије А

Неки нови Јувентус започео је сезону у Серији А победом, а навијачи торинске "Старе даме" могу бити задовољни како њихови миљеници изгледају под командном палицом Тијага Моте.

Велики број промена у тиму извршио је некадашњи стратег Болоње, али оно што је најважније - црно-бели на терену делују значајно разиграније него прошле сезоне под Максом Алегријем.

Иако је Мота освежио екипу, чини се да ће Душан Влаховић имати велику улогу у новој сезони, а само захваљујући лошој срећи српски нападач није успео да се упише у листу стрелаца против Кома.

Влаховић је два пута погађао стативе, једном у првом и једном у другом полувремену, док му је један погодак оправдано поништио ВАР.

И поред тога, Јуве је био сигуран против повратника у Серију А и остварио тријумф головима Мбангуле, Вее и Камбијаса и од старта сезоне ставио до знања ривалима да ће се "Стара дама" поново борити за сам врх италијанксог фудбала.

У другој утакмици одиграној у понедељак увече, Аталанта је као гост била боља од Лечеа 4:0, чиме су изабраници Ђан Пјера Гасперинија заборавили пораз од Реала у Суперкупу Европе и засели на чело табеле Серије А.