Спорт

Терзић: Очекивао сам бољу игру Звезде, али с навијачима можемо у Лигу шампиона

Фудбалери Црвене звезде доживели су пораз на гостовању Боде Глимту (1:2) у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона
Терзић: Очекивао сам бољу игру Звезде, али с навијачима можемо у Лигу шампиона© Dusan Milenkovic/ATAImages

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић истакао је након дуела у Норвешкој да није задовољан виђеним од српског шампиона.

"Да будем сасвим искрен, очекивао сам бољу игру Црвене звезде. Међутим, све приче о тешком гостовању у Бодеу су се испоставиле као тачне. Брза подлога њиховог терена је изазвала несигурност код наших играча", почео је Терзић.

"Али и поред свега у Београд се враћамо са активним резултатом. Имамо велику прилику да победом на препуној Маракани обезбедимо учешће у првом издању нове Лиге шампиона у њеном измењеном формату. Верујем да је свима јасно да то можемо и да је то оствариво. Верујем у наше играче и нашег тренера Владана Милојевића. Много разлога имамо да верујемо. Али сам и сигуран да ће то бити много извесније и сигурније уз подршку свих наших навијача", рекао је Терзић-

Реванш дуел биће одигран 28. августа од 21.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

"Желим да позовем звездаше из свих крајева Србије, из Републике Српске, Црне Горе, Македоније, да Маракана у среду буде крцата и да подршком са трибина, вером и оптимизмом, понесу ову екипу која сигурно има квалитет, до Лиге шампиона", додао је Терзић.

На Маракани су падали и много већи тимови и остваривани су успеси и када се чинило да то није могуће, навео је генерални директор Црвене звезде.

"Сада је итекако могуће и верујем да сви навијачи препознају тренутак да овом тиму који има велики квалитет, треба помоћ са трибина како би остварили још један велики успех и Црвеној звезди донели осам нових утакмица ЛШ. Звездаши, дођите у среду да испишемо нову страницу Звездине историје. Верујемо да заједно можемо до нове Лиге шампиона", рекао је Терзић.

image