Човић имао поруку за играче и навијаче Звезде: Они нек тренирају, ви купујте сезонске карте

Први човек црвено-белих стигао у Стару Пазову где је посетио кошаркаше

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић, приликом посете екипе у Старој Пазови, истакао да је желео лично да пружи подршку играчима пред наставак најважнијег дела припрема.

"Желео сам и лично од тренера и играча да чујем утиске, јер је овај период изузетно важан и темељ за све оно што следи, а времена до прве такмичарске утакмице нема превише. Желео сам да им пренесем и на овај начин велику подршку, коју имају од свих нас из клуба", изјавио је Човић.

Кошаркаши Црвене звезде су у понедељак у Старој Пазови почели припреме за нову сезону, где ће тренирати до недеље.

Екипа ће од среде бити комплетна, пошто ће се тиму прикључити Огњен Добрић и Дејан Давидовац, који су добили неколико дана одмора након наступа за репрезентацију Србије на Олимпијским играма у Паризу.

Црвена звезда је саопштила да се Човић у разговору са тренером Јанисом Сферопулосом и играчима информисао о току припрема и условима, које тим има у Старој Пазови. Он се упознао са најновијим појачањима Звезде Ајзеоом Кенаном, Кодијем Милер Мекинтајером и Мајком Даумом.

"На њима је да вредно раде и у што бољој форми дочекају старт сезоне. Истовремено, позивам наше навијаче да подрже ове момке у новој сезони која ће бити изузетно напорна и захтевна. И да купују сезонске карте, јер се добро зна шта подршка са трибина значи играчима и шта је доносила претходних сезона", рекао је Човић, пренео је званични сајт клуба.

Кошаркаши Црвене звезде ће до почетка нове сезоне одиграти неколико пријатељских утакмица. Први је заказан за 28. август на Палама, против екипе Јахорине. Након тога следе два затворена меча у Београду против Игокее (31. август) и Хапоел Јерусалима (5. септембар).

Црвена звезда ће 10. септембра гостовати Олимпијакосу у Пиреју, а потом ће од 12. до 14. септембра учествовати на ВТБ Купу у Москви.

Црвено-бели ће у првом колу регионалне АБА лиге гостовати код екипе Дубаија.